Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Το νέο άλμπουμ «Immortale» σαρώνει στις ψηφιακές πλατφόρμες

Το νέο άλμπουμ του Light σπάει τα κοντέρ.
Ο Light κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «Immortale», το οποίο σαρώνει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στο YouTube.
Με την κυκλοφορία του, μάλιστα, το «Immortale» βρέθηκε αμέσως στα 10 άλμπουμ που σημείωσαν το καλύτερο ντεμπούτο παγκοσμίως στο Spotify, με τον Light να βάζει στο ενεργητικό του ακόμα μία τεράστια επιτυχία.
Το «Immortale», το οποίο περιέχει 12 μοναδικά tracks με τις συμμετοχές των Mad Clip, Vlospa, Thug Slime και άλλων, εμφανίστηκε στη θέση No. 9 της διεθνούς λίστας του Spotify για τα Άλμπουμ με το Καλύτερο Ντεμπούτο της ημέρας που κυκλοφόρησε, στις 4 Ιουνίου.
Ταυτόχρονα, όλα τα τραγούδια του album καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις του ελληνικού Top 50 στο Spotify.
Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap / trap σκηνής, εμφανίζεται στις κορυφαίες λίστες του Spotify.
Το ίδιο είχε συμβεί και με το άλμπουμ «Supernova» που είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Hawk στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.
Παράλληλα το πρώτο single από το άλμπουμ «Immortale», το «Τι Φοβάσαι» συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ. Σε περίπου 24 ώρες από την κυκλοφορία του συγκέντρωσε πάνω από 500.000 streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ το music video του «Τι Φοβάσαι» έγινε κορυφαίο trend στο YouTube και αγγίζει ήδη το 1,5 εκατομμύριο views.
Το άλμπουμ «Immortale» του Light κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music.


Το tracklist του «Immortale»

  1. Blow Up
  2. Cartier
  3. Sonic (με τον Alitiz)
  4. Woo Walk
  5. Ttg
  6. Cc
  7. Ti Fovasai
  8. Xares (με τον Thug Slime)
  9. Block
  10. Shorty (με τον Mad Clip)
  11. Eksw
  12. Goodfella (με τους Strat & Vlospa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτεινόμενη Ανάρτηση

Η deluxe έκδοση του άλμπουμ «Immortale» κυκλοφορεί

To σαρωτικό «Immortale» εμπλουτίζει ο Light. O Light επεκτείνει το πρόσφατο και άκρως επιτυχημένο άλμπουμ του «Immortale» με μία deluxe edit...